Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

 
 
 

Trouwen aan boord van de m.s. Zeehond

Wist u dat u kunt trouwen aan boord van ons schip?

ms Zeehond is al meer dan 10 jaar een officiële trouwlocatie van Ameland en vele (pas)getrouwde stellen zijn u voorgegaan.

Er zijn vele mogelijkheden van een eenvoudig trouwerij, een klein gezelschap vanaf 30-40 personen, een korte vaart tot een uitgebreidere trouwerij, een groot gezelschap tot 175 personen met een langere vaart met ophalen/retour varen vanaf Holwerd (Friesland), bezoek brengen aan de zeehonden tot afzetten op het Zuidwest strand nabij strandpaviljoen Sunset, logeeraccommodatie Sier aan Zee en vele andere restaurants/hotels/bungalowparken op Ameland.

Ook borrelhapjes, eenvoudige tot luxe buffetten aan boord van ms Zeehond behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u dat er fietsen, een tuktuk, paard en wagens of bus(sen) klaar staan bij aankomst op Ameland? Wij regelen het graag voor u.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie over uw aanstaande trouwerij aan boord van ms Zeehond. Wij zullen u persoonlijk en geheel vrijblijvend te woord staan en/of terugmailen.

Meer weten?

 

(Trouw) Feest

Lees verder

 

Bedrijfsuitje

Lees verder

 

Schoolexcursie

Lees verder

 

Asverstrooiing

Lees verder

 
 

Vertrek vanaf Ameland tot nader order: jachthaven (Oude Steiger) te Nes, 1ste schip linkerkant. Andere vertrekplaatsen zoals Holwerd, Lauwersoog, Harlingen zijn in overleg mogelijk.

Rondvaartbedrijf Zeehond C.V.
Copyright © 2021 Rondvaartbedrijf Zeehond C.V.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren