Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

 
 
 

Asverstrooiing op zee met de ms Zeehond

U kunt bij ons terecht voor de asverstrooiing/asplechtigheid van uw dierbare op de Waddenzee. De asplechtigheid, het uitzetten van de zee-urn in bewegend water en het uitzicht over zee wordt vaak ervaren als een bijzondere en waardevolle vorm van afscheid nemen.

Wij maken van elke asplechtigheid een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid en werken het liefst met zee-urnen die speciaal zo zijn gemaakt dat ze lang blijven drijven en uiteindelijk rustig afzinken. Deze zijn compleet biologisch afbreekbaar en in vele vormen te verkrijgen.

U kunt de asplechtigheid doen op een voor u bijzondere locatie nabij Ameland/Holwerd waar wellicht speciale, persoonlijke herinneringen liggen. Onze ligplaats is op Ameland maar het is ook mogelijk om u op te halen vanaf Holwerd, Friesland. De ceremonie kunt u geheel zelf indelen naar uw wens/wensen: Tochten van 1 uur, 2 uur of langer en/of in combinatie met zeehonden kijken, bezoek Schelpenbank is mogelijk voor kleine als grote gezelschappen tot max. 175 personen. 

Ons schip is uitgerust met moderne navigatiemiddelen waardoor de positie van de verstrooiing nauwkeurig kan worden vastgelegd op kaart en eventueel voor u kan worden uitgedraaid.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of advies over asplechtigheid. Wij zullen u persoonlijk en geheel vrijblijvend te woord staan en/of terugmailen.

Meer weten?

 

(Trouw) Feest

Lees verder

 

Bedrijfsuitje

Lees verder

 

Schoolexcursie

Lees verder

 

Asverstrooiing

Lees verder

 
 

Vertrek vanaf Ameland tot nader order: jachthaven (Oude Steiger) te Nes, 1ste schip linkerkant. Andere vertrekplaatsen zoals Holwerd, Lauwersoog, Harlingen zijn in overleg mogelijk.

Rondvaartbedrijf Zeehond C.V.
Copyright © 2021 Rondvaartbedrijf Zeehond C.V.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren