Asverstrooiing op zee met de ms Zeehond

U kunt bij ons terecht voor de asverstrooiing/asplechtigheid van uw dierbare op de Waddenzee. De asplechtigheid, het uitzetten van de zee-urn in bewegend water en het uitzicht over zee wordt vaak ervaren als een bijzondere en waardevolle vorm van afscheid nemen.

Wij maken van elke asplechtigheid een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid en werken het liefst met zee-urnen die speciaal zo zijn gemaakt dat ze lang blijven drijven en uiteindelijk rustig afzinken. Deze zijn compleet biologisch afbreekbaar en in vele vormen te verkrijgen.

U kunt de asplechtigheid doen op een voor u bijzondere locatie nabij Ameland/Holwerd waar wellicht speciale, persoonlijke herinneringen liggen. Onze ligplaats is op Ameland maar het is ook mogelijk om u op te halen vanaf Holwerd, Friesland. De ceremonie kunt u geheel zelf indelen naar uw wens/wensen: Tochten van 1 uur, 2 uur of langer en/of in combinatie met zeehonden kijken, bezoek Schelpenbank is mogelijk voor kleine als grote gezelschappen tot max. 175 personen. 

Ons schip is uitgerust met moderne navigatiemiddelen waardoor de positie van de verstrooiing nauwkeurig kan worden vastgelegd op kaart en eventueel voor u kan worden uitgedraaid.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of advies over asplechtigheid. Wij zullen u persoonlijk en geheel vrijblijvend te woord staan en/of terugmailen.

Meer weten?

(Trouw) Feest

Lees verder

Bedrijfsuitje

Lees verder

Schoolexcursie

Lees verder

Asverstrooiing

Lees verder