Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

 
 
 

Schoolexcursies op de ms Zeehond

Wilt u met uw schoolgroep eens zeehonden van dichtbij bekijken en een leerzame, gezellige vaart maken van ca. 2 uur?

Rondvaartbedrijf Zeehond vaart zeer geregeld apart uit voor schoolgroepen (NL, Duits en International) voor het Basis Onderwijs én Voortgezet Onderwijs! Afhankelijk van de grootte van de groep wordt er apart of in combinatie met één of twee andere schoolgroep uitgevaren. En natuurlijk voor een speciaal (lager) tarief voor alle meevarende begeleiding.

Afhankelijk van het tij is het ook mogelijk na de Robbentocht afgezet te worden op een zandplaat nabij Ameland en met een ervaren wadloopgids in kleine groepen (max. 25 pers. per gids) terug te wadlopen naar Ameland. Of zelfs een zonsondergangstocht (zeehonden kijken én de zon in de zee zien zakken) met de groep en dan in de schemer/donker terugvaren. Superleuk!

Wilt u meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden vanaf Ameland/Holwerd? Mail ons dan de grootte van de groep en de data dat u op het eiland bent, dan sturen wij u de mogelijke vaarten, vertrektijden en prijzen toe.

Meer weten?

 

(Trouw) Feest

Lees verder

 

Bedrijfsuitje

Lees verder

 

Schoolexcursie

Lees verder

 

Asverstrooiing

Lees verder

 
 

Vertrek vanaf Ameland tot nader order: jachthaven (Oude Steiger) te Nes, 1ste schip linkerkant. Andere vertrekplaatsen zoals Holwerd, Lauwersoog, Harlingen zijn in overleg mogelijk.

Rondvaartbedrijf Zeehond C.V.
Copyright © 2021 Rondvaartbedrijf Zeehond C.V.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren