Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

 
 
 

Bedrijfsuitje, vergadering en/of familiefeest op de ms Zeehond

Wilt u met al uw personeelsleden van uw bedrijf of familie een leuke dag naar Ameland en tijdens de héén- of terugvaart zeehonden van nabij bekijken?

Gezellig met elkaar een kopje koffie/thee met een Amelander koekje/gebak of een brunch/lunch onderweg nuttigen terwijl wij u in 45 min. naar Ameland brengen. ’s Avonds brengen wij u weer terug naar Holwerd bijvoorbeeld met een heerlijk warm/koud buffet of zelfs een BBQ is mogelijk. Wilt u dat er fietsen of bij slecht weer bus(sen) klaar staan bij aankomst op Ameland? Wij regelen het graag voor u.
Wij kunnen u ook met het schip afzetten op een zandplaat nabij Ameland waar de wadloopgids u op staat te wachten of dat wij u ophalen vanaf het Zuidwest strand nabij Hollum behoren tot de mogelijkheden.
Of misschien heeft u wel een ander idee? Laat het ons weten en neem voor een offerte op maat of meer informatie contact met ons op.

Meer weten?

 

(Trouw) Feest

Lees verder

 

Bedrijfsuitje

Lees verder

 

Schoolexcursie

Lees verder

 

Asverstrooiing

Lees verder

 
 

Vertrek vanaf Ameland tot nader order: jachthaven (Oude Steiger) te Nes, 1ste schip linkerkant. Andere vertrekplaatsen zoals Holwerd, Lauwersoog, Harlingen zijn in overleg mogelijk.

Rondvaartbedrijf Zeehond C.V.
Copyright © 2021 Rondvaartbedrijf Zeehond C.V.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren